Ελάτε να ΡαδιοΕπικοινωνήσουμε!



          ΡαδιοΠρόσκληση

Όσα από τα μέλη της ραδιοφωνικής ομάδας του Μουσικού Σχολείου Βέροιας αλλά και από τους ακροατές του European School Radio επιθυμούν καλούνται να ακούσουν τη μουσική ραδιοφωνική εκπομπή School Traxx με μαθητές και μαθήτριες του Πειραματικού Γυμνασίου και Λυκείου του Πανεπιστημίου Πατρών μεταδίδεται κάθε Σάββατο 4 - 6 μ.μ. από τον πανεπιστημιακό ραδιοφωνικό σταθμό UPfm (στη συχνότητα του ΗΜΕΡΑFM 90.4 και www.upfm.upatras.gr) και την επιμελείται ο διευθυντής του σχολείου, Βασίλης Σχοινάς. Η εκπομπή μεταδίδεται ταυτόχρονα και στο πρώτο διαδικτυακό μαθητικό ραδιόφωνο - European School Radio. 
      Όσοι επιθυμούν, λοιπόν, να είναι στη ραδιοφωνική παρέα δίνουμε ραντεβού σήμερα Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 4 - 6 στο ανανεωμένο chat του σταθμού, για να γνωριστούμε με th ραδιοφωνική ομάδα του Πειραματικού Γυμνασίου και Λυκείου του Πανεπιστημίου Πατρών με την οποία αναμένεται να συνεργαστούμε στις 13 Φεβρουαρίου 2019 - Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου σε ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή. 

http://europeanschoolradio.eu/el/archives/production/2836

Καλή ακρόαση. Παρακαλούμε επικοινωνείτε με ευγένεια!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ταξιδεύοντας στο σύμπαν

Με αφορμή τον Μικρό Πρίγκιπα οι μαθητές του β2 γυμνασίου της σχολικής χρονιάς 2022 - 2023 εμπνέονται στίχους! Ταξίδι στο σύμπαν Στα αστέρια ...