Θετική ανταπόκριση των μαθητών μας στο κάλεσμα του ESR για συμμετοχή στον Διαγωνισμό "Καν΄ το ν΄ακουστεί 2019"

Τα μέλη της ραδιοφωνικής ομάδας του Μουσικού Σχολείου Βέροιας αλλά και μαθητές του γυμνασίου στο πλαίσιο των μαθημάτων της νεοελληνικής λογοτεχνίας, του θεάτρου και της μουσικής το τελευταίο διάστημα εργάζονται πυρετωδώς για τη συμμετοχή τους στον μαθητικό διαγωνισμό ραδιοφωνικού μηνύματος και τραγουδιού με τίτλο "Καν΄ το ν΄ακουστεί 2019" θέμα «Η φωνή μας, ασπίδα στα λόγια του μίσους». Οι μαθητές μας ανταποκρίνονται με ενθουσιασμό στο κάλεσμα που απηύθυναν οι διοργανωτές προς την εκπαιδευτική κοινότητα να αναδείξει τους προβληματισμούς που εγείρονται από τον καθημερινό κατακλυσμό με επιθετικό λόγο και να εμπνεύσει τη μαθητική κοινότητα να δημιουργήσει συνδυάζοντας τον λόγο της με ιδιαίτερη ηχητική/μουσική επένδυση.
Ελάτε κι εσείς να ενώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τις φωνές μας για να ακουστεί πιο ΔΥΝΑΤΑ το μήνυμα του φετινού διαγωνισμού! Ας δώσουμε την ευκαιρία στους μαθητές να εκφράσουν τις απόψεις και τα συναισθήματά τους για όλα αυτά που επηρεάζουν αρνητικά την ζωή τους, κι ας μάθουμε από αυτούς με ποιο τρόπο μπορεί να αλλάξει ο κόσμος που ζούμε.
http://europeanschoolradio.eu/6fest/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ταξιδεύοντας στο σύμπαν

Με αφορμή τον Μικρό Πρίγκιπα οι μαθητές του β2 γυμνασίου της σχολικής χρονιάς 2022 - 2023 εμπνέονται στίχους! Ταξίδι στο σύμπαν Στα αστέρια ...